معروفترین معلم و محقق استراتژی رسانه در جهان از فاصله علم و عمل مدیریت رسانه میگوید
چرا مدیران رسانه علاقهای به مدیریت رسانه ندارند و در این رابطه چه میتوان کرد؟
لوسی کونگ
مدرسه بازرگانی بین المللی یونکوپینگ، سوئد
مترجم: طیبه خداوردی
Taybe. khodaverdi@gmail. com
یک مثل قدیمی میگوید: «مراقب آنچه آرزو میکنید باشید، چون ممکن است دقیقاً همان را دریافت کنید.» بر اساس آنچه که مدتها گفته شده، ماموریت رشته ما (مدیریت رسانه) باید ساختن پلی میان تئوری و عمل باشد، پس طی ۱۸ ماه گذشته دقیقاً همین کار را باید انجام میدادم و این خود تجربهای تأملبرانگیز بود.
اگرچه نخستین شغل حرفهای من در انتشار کتاب بود، جایی که با تلاش بسیار درجات شغلی را از دستیار ویراستار به مدیر چاپ طی کردم، در میانه راه مسیرم را عوض کرده و «به سوی» حیطه آکادمیک قدم نهادم، جایی که با تلاش بسیار PhD و کسب قابلیتها را پشت سر گذاشتم. طی این روند، تا حد زیادی ابزارهای غیر رسمی مدیریتی را که در انتشارات «رندومهاوس» (که تا اندازهای ابداع خودم و تا اندازهای هم از کتابهای کسب و کار ربوده بودم) رها کرده و مفاهیم پیچیدهتری را برای مدیریت در رسانه اتخاذ کرده بودم.
تنها طی ۱۸ ماه گذشته جزئی از هیأت نظارت بر خدمات عمومی رادیو تلویزیون سوئیس شدم، نقشی نیمه وقت که با این وجود مسئولیت سنگین حقوقی توسعه استراتژی را برعهده داشتم. چند ماه بعد، از من خواسته شد تا در طراحی و اجرای یک دوره پیشرفته رهبری برای بخش خلاقیت در انگلستان همکاری کنم. بنابراین تا اندازهای به «آن سوی قبلی» بازگشتم.
به نظرم هر دو این ابداعات بر اساس کارهای آکادمیکام صورت گرفته است. هرچند، زمانیکه به آن سوی قبلی بازگشتم، تقریبا خیلی سریع برایم روشن شد که دانش آکادمیک مشابه، در حقیقت خیلی با موضوع مرتبط نبوده -قطعاً این امر بدون یک بازسازی کامل صورت نمیگرفت؛ کاری که درست مانند اقتباس تمام مولفههایی بود که آن را به عنوان یک بورسیه آکادمیک «آبرومند»
میساخت.
مواد آکادمیک بیش از اندازه انتزاعی و مبهم به نظر میرسند، تا بتوان آنها را در عمل مورد استفاده قرار داد، و پر از واژگان غیر قابل نفوذند.
لوسی کونگ در ادامه میگوید:
بنابراین با استفاده از فرصتی که برای ارتقای حوزه کاریام ایجاد شد، اینجا در «کلام کارگزار» نتایج کلیدی که در دوران خودم جهت ایجاد پل میان جهانهای تئوری و عمل بدان رسیدهام را ارائه میکنم.
متن کامل این یادداشت خواندنی را در شماره ۳۱ ماهنامه مدیریت ارتباطات بخوانید.
سلام
بعد از مدتها به سایت تون سر زدم
مطلب فوق العاده ای بود
چرا مدیران مدیریت نمی خوانند
چرا مدیراین صنعت، صنعت نمی خوانند، چرا مدیران عمران، عمران نمی خوانند
به نظرو این مطلب قابل تسری به بقیه حوزه ها هم هست